POWERCHECK™ -
Få maximalt utbyte av Duracell-batterierna

TITTA PÅ VIDEON

Dina produkter kräver tillförlitlighet och energi som håller, så se till att utnyttja kraften i dina batterier maximalt. På Duracells långvariga batterier med POWERCHECK™ kan du se batteriets energinivå så du kan avgöra hur det bäst ska användas. Därigenom får du maximalt utbyte av dina batterier så att ingen kraft går till spillo.

Energiindikatorn är mycket praktisk och lättanvänd. När kontaktpunkterna trycks in börjar den elektriska energin flöda, för att omvandlad till värmeenergi sedan strömma genom batteriets ledande lager. Energin värmer snabbt upp det termokromiska bläcket. Vid tillräcklig uppvärmning visas strömdisplayen. Duracell är det enda alkaliska batteriet med strömindikator. POWERCHECK™ visar alltid exakt batterispänning så att du kan använda batteriet i en annan enhet istället för att kassera det.

POWERCHECK™ avslöjar dold energi.
Duracell Ultra Power, våra mest långvariga batterier* med unik POWERCHECK™-teknik som enkelt visar energinivån. Bara kläm åt lite.

*Duracells mest långvariga AA-alkalinbatteri, genomsnitt 2015 IEC standardtester.

Det finns så många apparater vi inte klarar oss utan. Några kräver mer energi än andra. Därför är det så praktiskt med en strömindikator. När en enhet som drar mycket ström slutar fungera innebär det inte att batterierna är helt strömlösa. Det kan fortfarande finnas tillräcklig energi för att driva en enhet som drar lite ström. Om du t.ex. tar ut batterierna ur din digitalkamera kan de fungera perfekt i en leksak (blanda aldrig använda batterier med nya). Tack vare POWERCHECK™-tekniken kan du enkelt kontrollera hur mycket kraft som återstår i varje batteri för att undvika onödiga driftsavbrott, och fortsätta att använda batterierna i lågförbrukningsenheter även sedan de slutat fungera i högförbrukningsenheter. Ett nytt batteri visar att det har full kraft, ett använt batteri visar att bara en del återstår, och ett tomt batteri visar att energinivån är så låg att batteriet är oanvändbart. Tryck bara på de vita punkterna i batteriets båda ändar så visas den återstående kraften på energimätaren.

Se hur det fungerar

Lär dig mer om Duracells POWERCHECK™-teknologi. Tack vare den här innovationen kan du utnyttja kraften i dina batterier maximalt.

Duracell

Rekommenderade artiklar

Lär dig hur tekniken som används för att skapa våra långvariga batterier gör oss till det mest tilltrodda batterimärket.

POWERCHECK™ – Få maximalt utbyte av…

Dina produkter kräver tillförlitlighet och energi som håller, så se till att utnyttja kraften i dina batterier…

LÄS MER

Hur tillverkas batterierna?

Alkaliska batterier har en lång och rik historia när det gäller att driva olika produkter som används i…

LÄS MER

Ansvarsfull batterihantering och skötsel

Upptäck hur du får ut maximalt av ett Duracell-batteri och lär dig hur du gör för att återvinna det korrekt.

LÄS MER

Litium myntbatteri säkerhet

Eftersom det är farligt om barn och spädbarn sväljer ett litium-myntbatteri är det viktigt att informera om ris…

LÄS MER

Duralock – Hållbara batterier i upp…

De flesta batterier tappar långsamt effekt över tid, även när de inte används. Duralock-tekniken håller dock oa…

LÄS MER

Högdensitetskärna – Revolutionerande teknik in…

Duracell Ultra Power-batterier har en högdensitetskärna. Detta ger batteriet en tät och kompakt struktur som gö…

LÄS MER

Rekommenderade produkter

Previous

Ultra Power AA batterier

Upp till 100% mer kraft*

*I AA-batterier jämfört med minsta genomsnittlig varaktighet för 2015 IEC Digitalkamera test. Resultaten kan variera beroende på enhet eller användningsmönster. (www.iec.ch)

VÄLJ PAKETSTORLEK

Ultra Power AAA batterier

Upp till 100% mer kraft*

*I AAA-batterier jämfört med minsta genomsnittlig varaktighet för 2015 IEC motordriven leksakstest. Resultaten kan variera beroende på enhet eller användningsmönster. (www.iec.ch)

VÄLJ PAKETSTORLEK

Ultra Power 9V batterier

100% prestanda garanteras*

*Kommersiell garanti jämfört med minsta genomsnittliga varaktighet över 2015 IEC 9v batteritester. Resultaten kan variera beroende på enhet eller användningsmönster. (www.iec.ch)

VÄLJ PAKETSTORLEK
Next