Livslängd
för ett
Duracell-batteri

Du behöver tillförlitlig och långvarig kraft för dina saker. Vissa saker är högförbrukande (t.ex. en digitalkamera) medan andra kräver mindre energi (t.ex. en fjärrkontroll). Oavsett dina behov kan du lita på att Duracell ger långvarig kraft.

Den långvariga kraften i ett Duracell-batteri är möjlig tack vare de moderna teknologierna i batteriet. De tre huvudsakliga teknologierna är: Duralock, POWERCHECK™ och High Density Core. Duralock håller aktiva material i det kraftiga höljet och förhindrar läckage. Med POWERCHECK™ kan man se den återstående kraften i batteriet och därmed använda batteriet ända tills det är helt slut. High Density Core i Duracell Ultra är fylld med fler aktiva ingredienser och ger därmed mer energi. Alla dessa teknologier bidrar till Duracell-batteriernas långvariga kraft.

Långvarig kraft för din bekvämlighet

Duracell-batterier ger långvarig kraft för att säkerställa att sakerna du använder i vardagslivet fungerar ordentligt utan oväntade avbrott.

Duracells snabbladdare har en integrerad kylfläkt för att förhindra överhettning, de drivs med universalspänning (110-240 V) och har 9 olika säkerhetsfunktioner. De kan ladda 2 eller 4 batterier och har 3 indikeringsnivåer: laddning, slutfört och fel. De är utformade för att ladda batterier i storlek AA, AAA, C, D och 9 V, som kan användas i lågförbrukningsenheter redan efter 15 minuters laddning. Duracells Rechargeable Technology ger även långtidsprestanda. Med Recharge Ultra-batterier i en digitalkamera kan du exempelvis ta upp till 535 bilder*. Alternativt kan du använda dem i en spelkonsol och få upp till 25 timmars störningsfri drift med Duracell Recharge Ultra.

*Resultaten kan variera beroende på enhet.

Rekommenderade artiklar

Lär dig hur tekniken som används för att skapa våra långvariga batterier gör oss till det mest tilltrodda batterimärket.

Hur tillverkas batterierna?

Alkaliska batterier har en lång och rik historia när det gäller att driva olika produkter som används i…

LÄS MER

Ansvarsfull batterihantering och skötsel

Upptäck hur du får ut maximalt av ett Duracell-batteri och lär dig hur du gör för att återvinna det korrekt.

LÄS MER

Litium myntbatteri säkerhet

Eftersom det är farligt om barn och spädbarn sväljer ett litium-myntbatteri är det viktigt att informera om ris…

LÄS MER

Duralock – Hållbara batterier i upp…

De flesta batterier tappar långsamt effekt över tid, även när de inte används. Duralock-tekniken håller dock oa…

LÄS MER

Högdensitetskärna – Revolutionerande teknik in…

Duracell Ultra-batterier har en högdensitetskärna. Detta ger batteriet en tät och kompakt struktur som gör det…

LÄS MER

Rekommenderade produkter

Previous
PRODUKTRECENSION 4.6/5

Duracell Ultra Alkaline AA-batterier

Upp till 100 % mer kraft*

*Prestanda jämfört med minsta genomsnittliga varaktighet i 2015 IEC AA-batterier, digitalkameratest. Resultaten kan variera beroende på enhet eller användningsmönster. (www.iec.ch)

VÄLJ PAKETSTORLEK
PRODUKTRECENSION 0/5

Recharge Ultra AA batterier

Längst varaktighet per laddning
*Uppladdningsbara AA-batterier, per laddning i samma enhet

VÄLJ PAKETSTORLEK
PRODUKTRECENSION 4.6/5

Duracell Plus Alkaline AA-batterier

Duracell Plus AA-batterier har upp till 50 % högre effekt*

*Längre livslängd jämfört med minsta genomsnittliga varaktighet i 2015 IEC AA Digital Camera test). Resultaten kan variera beroende på enhet eller användningsmönster. (www.iec.ch)

VÄLJ PAKETSTORLEK
Next