KARRIÄRER
PÅ DURACELL

VARFÖR DURACELL?

Duracell är världens största batteriföretag sett i marknadsandelar och den ledande tillverkaren av högpresterande alkaliska batterier.

Why Duracell?

I genomsnitt säljs 63 Duracell-produkter varje sekund

Why Duracell?

Nr 1 varumärke globalt. Duracell-kaninen och ‘kopparhatten’ är synonyma med batterier

Why Duracell?

Duracell är toppmärket för batterier och rekommenderas av de största tillverkarna i världen

Duracell Duracell

DURACELL

Kraften i Duracell

Duracell – en permanent del av Berkshire Hathaway-gruppen – är ett dynamiskt, mångkulturellt företag som värderar integritet, tillförlitlighet och kan-göra-attityd för vår personal. Det är denna inställning som driver oss att fullfölja vår ambition att bli världens ledande konsument batteriföretag.

Kraften hos våra anställda (Duracell Champions)

Våra anställda är fast beslutna att kontinuerligt göra Duracell till förstahandsvalet när det handlar om att driva de enheter som är mest relevanta för konsumenter och att skapa långsiktigt värde och framgång för våra partners.

Kraften i kontinuerlig innovation

Duracell har en rik historia av innovationer genom kontinuerlig utveckling av batterier som är mer kompakta, kraftfulla, effektiva och har längre livslängd än konkurrenterna.

The New Duracell

Berkshire Hathaway

Den populäraste ledaren

Berkshire Hathaway är ett multinationellt företag med en omsättning på 182 miljarder med huvudkontor i Omaha, Nebraska, United States, känt för sitt ledarskap genom den karismatiska styrelseordföranden, Warren Buffett. Fortune Magazine har rankat BH som det fjärde största företaget och det tredje populäraste företaget internationellt sett.

En långsiktig vision

Berkshire har en långsiktig affärsstrategi och investerar i företag och människor som gör skillnad för deras industrier, och har skapat en företagsgrupp och varumärken som utvecklas inom sina områden – där Duracell är den senaste medlemmen.

 

Berkshire Hathaway