Kraft för alla åldrar

Utomhusaktiviteter
och äventyr

Vart du och familjen än hamnar så kan du lita på att Duracell ger kraft åt prylarna på alla dina expeditioner. Vi hjälper dig hålla kontakten på dina äventyr med en portabel telefonladdare, spara dina bästa minnen med kamerabatterier, och komma hem igen säkert med batterier för GPS-navigering.

POWERED BY DURACELL

Duracell Ultra Power

BATTERIER FÖR ALLA DINA ÄVENTYR

Du håller dig i form för att hänga med dina barn i deras gränslösa energi, så du väljer Duracell Ultra Power, våra mest hållbara batterier med med POWERCHECK™*, som både funkar vid en löptur i parken och på familjeutflykten. Tappa aldrig bort dig på vägen hem med Duracells tillförlitliga GPS-batterier, och välj bästa ficklampsbatteriet från Duracell för att omvandla en natt utomhus till ett riktigt äventyr.
*Duracells mest långvariga alkaliska AA-batteri i genomsnitt i olika standardtester för 2015 IEC.

LÄS MER

Hantering och skötsel

LÄS MER OM VÅRT ANSVAR KRING BATTERIANVÄNDNING OCH AVFALLSHANTERING

Vår naturliga miljö är ett arv som ska föras vidare till våra barn och barnbarn. På Duracell vill vi göra vårt bästa för att bevara miljön. Vi arbetar aktivt med våra partner för att säkerställa att batterierna återvinns. Så om vi vill ge våra barn en miljö som går att leva i ska vi inte kasta våra uttjänta batterier i hushållssoporna. Återlämna dem istället till leverantören för återvinning.

LÄS MER
Duralock

I FAS MED EN AKTIV LIVSSTIL

När du arbetar är vi stolta över att finnas där för dig. Under din morgonjoggingtur ser vi till att du kan övervaka pulsen. Duracell-batterier med Duralock-teknologi håller i upp till 10 år vid förvaring och kan förse ditt löpband med kraft vid varje steg mot ett hälsosammare du.

LÄS MER

Hitta ett batteri som passar dig

Previous

Ultra Power AA batterier

Upp till 100% mer kraft*

*I AA-batterier jämfört med minsta genomsnittlig varaktighet för 2015 IEC Digitalkamera test. Resultaten kan variera beroende på enhet eller användningsmönster. (www.iec.ch)

VÄLJ PAKETSTORLEK

Recharge Ultra AA batterier

Längst varaktighet per laddning
*Uppladdningsbara AA-batterier, per laddning i samma enhet

VÄLJ PAKETSTORLEK

Höghastighets Expert-laddare

Upp till 4 timmars användning efter bara 5 minuters laddning*
*Vid laddning av två AA-batterier; resultaten varierar beroende på enhet och användarmönster

Next