Batterilivslängd för Duracell: Långverkande effekt!

Ta hand om min hälsa

Duracell är stolta över att vara ett varumärke som anses pålitligt av många läkare och apotekare och vi är stolta över att energisätta enheter för dig och dina barn. Vi finns där för dig med ett tillförlitligt batteri för spädbarnsmonitorer för att säkerställa mindre bekymmer i ditt liv, eller ett batteri för digital termometer i sjukdomstider. Vi vet att du inte accepterar några kompromisser när det handlar om familjens hälsa, så vi accepterar inte heller det i våra produkter.

POWERED BY DURACELL

Duracells batterier för hörapparater

MISSA ALDRIG EN TON MED DURACELL-BATTERIER FÖR HÖRAPPARAT

Missa aldrig en ton i en sång eller ett ord i en konversation. Livet har många värdefulla ögonblick som vi alla vill leva ut maximalt. Det här är det som motiverar oss på Duracell att skapa tillförlitliga, hållbara, kvicksilverfria hörapparatsbatterier. Våra hörapparatsbatterier från Duracell är också enkla att hantera, byta och ta bort tack vare extra långa EasyTabs. Duracells lätta, men samtidigt starka, skyddsförpackning bidrar till att hålla dina batterier säkra och skyddade, samtidigt som de är enkla att öppna och hantera. Tack vare Duracells färgkodade system, går det enkelt att välja rätt hearing aid-storlek för din enhet. De finns i följande storlekar: 10, 13, 312 och 675.

LÄS MER

Duralock

LÅNGVARIG KRAFT ÄVEN EFTER 4 ÅRS FÖRVARING

Visste du att de flesta batterier förlorar styrka över tid, även när de inte används? Kemiska reaktioner kan tömma aktiva ingredienser, som minskar tillgänglig effekt. Det är därför du väljer att lita på Duracells batterier för hörapparaten med Duralock Power Preserve-teknologi för en 4-årig garanti vid förvaring.

LÄS MER
Kraft för alla åldrar

FÖR ETT FRISKT, BEKYMMERSFRITT LIV

I takt med att tiden går känner du hur du själv förlitar dig på enheter som hjälper dig att hålla kontroll på hälsan. Du kan lita på Duracell som ett tillförlitligt val för dina glukometerbatterier och pulsövervakning. Koppla av och oroa dig inte för batteribyte på grund av att batterierna håller låg kvalitet och använd Duracell-batterierna för att driva dina läkemedelstekniska enheter.

LÄS MER

Hitta ett batteri som passar dig

Previous

Ultra Power AA batterier

Upp till 100% mer kraft*

*I AA-batterier jämfört med minsta genomsnittlig varaktighet för 2015 IEC Digitalkamera test. Resultaten kan variera beroende på enhet eller användningsmönster. (www.iec.ch)

VÄLJ PAKETSTORLEK

Hörapparater -10

Hör allt med våra hållbara batterier

VÄLJ PAKETSTORLEK

Duracell 2032 litium knappcellsbatteri 3 V

Duracell 2032 litium-knappcellsbatteri – upp till 50% mer kraft*

*jämfört med CR2032 litium-knappcellsbatteri i Key Fob IEC-standardtest. Resultaten kan variera beroende på enhet och användarmönster

VÄLJ PAKETSTORLEK
Next