Duracell-batterier för leksaker

Fritid med familjen

Duracell är med dig hela vägen, ända från de första stegen till de största drömmarna. Våra batterier ger liv till dina favoritleksaker och ger dig långvarig kraft från barndomen och framåt. När en batteridriven leksak kommer till liv, när en fjärrstyrd helikopter fortsätter flyga utan avbrott … det är då du inser att det är kraften inuti som gör skillnaden.

POWERED BY DURACELL

Duracell Ultra Power

LÅNGTIDSVERKANDE BATTERIER, LEKSAK MED LÅNG LIVSLÄNGD

Du älskar att se glädjen i dina barns ögon. Det är därför du väljer Duracell Ultra Power, våra allra mest långvariga batterier med POWERCHECK™*. Oavsett om du behöver batterier för fjärrstyrda bilar för att köra egna tävlingar i trädgården, eller för en tv-spelskontroll är våra batterier alltid redo att användas för lek och spel när du är det.

*Duracells mest långvariga alkaliska AA-batteri i genomsnitt i olika standardtexter för 2015 IEC.

LÄS MER

POWERCHECK™

GLADA BARNDOMSMINNEN

Vår naturliga miljö är ett arv som ska föras vidare till våra barn och barnbarn. På Duracell vill vi göra vårt bästa för att bevara miljön. Vi arbetar aktivt med våra partners för att säkerställa att batterierna återvinns. Så om vi vill ge våra barn en miljö som går att leva i ska vi inte kasta våra uttjänta batterier i hushållssoporna. Återlämna dem istället till leverantören för återvinning.

LÄS MER
Håller dina leksaker säkra

TIPS FÖR ALLA BATTERIDRIVNA LEKSAKER

De bästa batterierna för leksaker är batterier som håller, så kom ihåg att förvara dina batterier separat när de inte används och kontrollera laddningen med jämna mellanrum. Låt batterierna arbeta längre och undvik leksaker som gör ditt barn besviket eller där strömmen tar slut.

LÄS MER

Hitta ett batteri som passar dig

Previous

Ultra Power AA batterier

Upp till 100% mer kraft*

*I AA-batterier jämfört med minsta genomsnittlig varaktighet för 2015 IEC Digitalkamera test. Resultaten kan variera beroende på enhet eller användningsmönster. (www.iec.ch)

VÄLJ PAKETSTORLEK

Recharge Ultra AA batterier

Längst varaktighet per laddning
*Uppladdningsbara AA-batterier, per laddning i samma enhet

VÄLJ PAKETSTORLEK

Höghastighets Expert-laddare

Upp till 4 timmars användning efter bara 5 minuters laddning*
*Vid laddning av två AA-batterier; resultaten varierar beroende på enhet och användarmönster

Next