LADDNINGSBARA

Ska Duracells laddningsbara batterier laddas ur helt innan de behöver laddas igen?

Duracells laddningsbara batterier har inga problem med så kallad minneseffekt, så det är inget problem att ladda dem även om de inte laddar ur helt.

Show / hide

Kan jag ladda mina laddningsbara batterier från Duracell i någon annan batteriladdare?

Ja, i valfri laddare, men Duracells laddare rekommenderas, eftersom de är bland de säkraste i branschen.

Show / hide

Kan jag ladda laddningsbara batterier av andra fabrikat i Duracell-laddaren?

Ja, laddarna från Duracell laddar övriga laddningsbara NiMH-batterier. Duracell kan dock inte garantera kvalitet, säkerhet och prestanda hos andra batterimärken, så användning av Duracells laddningsbara batterier rekommenderas.

Show / hide

Kan Duracells laddningsbara batterier användas i min enhet?

Ja. Under förutsättning att det handlar om rätt storlek kan du använda Duracells laddningsbara batterier i valfri enhet, men Duracell rekommenderar att du läser i bruksanvisningen för enheten för information om kompatibilitet. Laddningsbara batterier passar bäst för enheter med medelhög till hög förbrukning. Med andra ord handlar det om enheter, såsom digitalkameror eller en trådlös spelkontroll, som vanligtvis går på vanliga alkaliska batterier och som laddar ur snabbt.