VANLIGA FRÅGOR

Har du en fråga? Välj en kategori och få svar på de vanligast förekommande frågorna.

Duracell

KANIN

Show / hide

HUR SKAPADES DURACELL-KANINEN?

Det började år 1973, när man tog fram reklamkampanjer som skulle visa att Duracells alkaliska batterier varade betydligt längre än konventionella och billiga zink-kolbatterier. En liten skär och lurvig kanin skapades, och med Duracell-batterier som drivkälla kunde den hålla igång längre än alla andra i en rad åskådliggörande utmaningar.

Show / hide

FINNS KANINEN ATT KÖPA?

Tyvärr finns Duracell-kaninen inte att köpa.

Duracell Duracell

KONTAKTA OSS

Hittar du inte svaret? Klicka och skicka e-post.

KONTAKTA OSS