BATTERIER

Finns det fortfarande POWERCHECK™ på Duracell Ultra Power-batterier?

Ja, varje Duracell Ultra Power-batteri har POWERCHECK, förutom vårt 9V-batteri. POWERCHECK är ett integrerat testverktyg som alltid gör det möjligt för dig att veta hur mycket energi som finns kvar i batteriet.

Show / hide

Vilket är det bästa alkaliska batteriet i termer av prestanda när det gäller Duracell-portföljen?

Duracell Ultra Power är vårt mest långvariga batteri för alla enheter.

Show / hide

Kan de alkaliska batterierna laddas?

Endast batterier med märkningen ”laddningsbara” får laddas. Alla försök att ladda ett icke laddningsbart batteri kan resultera i skada eller läckage. Vi rekommenderar att du använder Duracell Recharge Plus eller Ultra-batterier. De är ihopparade med en av våra olika laddare och kan laddas hundratals gånger.

Show / hide

Kan jag använda Plus Power-batterier för alla enheter?

Duracell Plus Power-batterier ger tillförlitlig prestanda i alla dina enheter.

Show / hide

Hur skiljer sig Duracells hörapparatsbatterier från andra hörapparatsbatterier?

Duracell batterier för hörapparater är enkla att använda, levereras i en praktisk plastförpackning och har en extra lång flik för enkelt införande i enheten.