ALLMÄNT

Finns det fortfarande POWERCHECK™ på Duracell Ultra Power-batterier?

Ja, varje Duracell Ultra Power-batteri har POWERCHECK, förutom vårt 9V-batteri. POWERCHECK är ett integrerat testverktyg som alltid gör det möjligt för dig att veta hur mycket energi som finns kvar i batteriet.

Show / hide

Vilket är det bästa alkaliska batteriet i termer av prestanda när det gäller Duracell-portföljen?

Duracell Ultra Power är vårt mest långvariga batteri för alla enheter.

Show / hide

Spelar det någon roll vilken typ av batteri jag använder i min enhet?

Byt alltid batteriet eller batterierna i din utrustning mot den storlek och typ som specificeras av tillverkaren. Alkaliska batterier rekommenderas ofta för bästa prestanda, eftersom brunstensbatterier har sämre livslängd och utrustningen kan komma att inte fungera korrekt om brunstensbatterier används.

Show / hide

Kan jag blanda gamla och nya batterier?

Blanda inte gamla och nya batterier. Om du gör det minskar du den övergripande prestandan och det kan orsaka batteriläckage eller fel. Vi rekommenderar att du byter alla batterier i en enhet.

Show / hide

Kan jag använda Plus Power-batterier för alla enheter?

Duracell Plus Power-batterier ger tillförlitlig prestanda i alla dina enheter.

Show / hide

I vilka enheter bör du inte använda laddningsbara batterier?

Du kan använda laddningsbara batterier på nästan alla enheter där du normalt sett använder ett alkaliskt batteri, om det inte står något annat i informationen från tillverkaren. Det finns inga störningar vid användning av laddningsbara batterifabrikat, som skiljer sig från enhetens varumärke.

Show / hide

Kan jag ladda mina laddningsbara batterier från Duracell i någon annan batteriladdare?

Ja, i valfri laddare, men Duracells laddare rekommenderas, eftersom de är bland de säkraste i branschen.

Show / hide

Kan jag ladda laddningsbara batterier av andra fabrikat i Duracell-laddaren?

Ja, laddarna från Duracell laddar övriga laddningsbara NiMH-batterier. Duracell kan dock inte garantera kvalitet, säkerhet och prestanda hos andra batterimärken, så användning av Duracells laddningsbara batterier rekommenderas.

Show / hide

Kan Duracells laddningsbara batterier användas i min enhet?

Ja. Under förutsättning att det handlar om rätt storlek kan du använda Duracells laddningsbara batterier i valfri enhet, men Duracell rekommenderar att du läser i bruksanvisningen för enheten för information om kompatibilitet. Laddningsbara batterier passar bäst för enheter med medelhög till hög förbrukning. Med andra ord handlar det om enheter, såsom digitalkameror eller en trådlös spelkontroll, som vanligtvis går på vanliga alkaliska batterier och som laddar ur snabbt.

Show / hide

Hur gör jag när jag ska göra mig av med batterierna?

Alla batterier ska återvinnas. Batterier får inte kastas i hushållsavfallet, utan ska tas till återvinningsstation.

Show / hide

Hur skiljer sig Duracells hörapparatsbatterier från andra hörapparatsbatterier?

Duracell batterier för hörapparater är enkla att använda, levereras i en praktisk plastförpackning och har en extra lång flik för enkelt införande i enheten.